OPEN WEDSTRIJDEN LANGWEER

1 & 2 SEPTEMBER 2018

Slider

Op maandag 8 mei 2017 gaan we weer beginnen met onze jeugdzeillessen in de Optimist en Splash.
De andere lesavonden zijn 15-, 22 en 29 mei. 12-, 19- en 26 juni en 3 juli.

De lessen beginnen om 18 uur. Rond 20:30 uur gaan de cursisten weer op huis aan.
Heeft u zelf een Optimist of Splash dan kost de cursus kost € 50,–. Inclusief de huur van een Splash is de cursusprijs € 65,–.

Onze instructeurs kunnen aan maximaal 18 deelnemers lesgeven in de Optimist en maximaal 6 in de Splash.

De cursisten in de Optimist zijn minimaal 8 jaar en hoeven geen zeilervaring te hebben. Om in de Splash te varen is het noodzakelijk dat zij minimaal 45 kilo wegen en beschikken over minimaal het CWO – jeugdzeildiploma 2. De maximale leeftijd om in de Splash te varen is 15 jaar.

De vereniging beschikt over een beperkt aantal Optimisten (9) en heeft zelf 2 Splashes. We vragen daarom om zo mogelijk zelf een geschikte Optimist of Splash voor uw kind te regelen.

Graag zien we de kinderen vanaf ongeveer 17:45 uur al bij de ‘Optimistenloods’ bij het meer op ons haventerrein, zodat ze voor aanvang van de les hun boot zeilklaar kunnen maken.

Ook dit jaar zijn de instructeurs: Carin Rouwé, Ulrike Boertjens, Tinco Detmar, Hylke Engelsma, Frank Jan de Graaf, en Vincent Veeger. Zowel de instructeurs als de KWVL zijn CWO erkend. Ook wordt voor onze instructeurs een VOG aangevraagd. De vereniging voldoet hiermee aan de eisen voor vakbekwaamheid en integriteit.

Heeft u nog vragen dan horen we deze graag.
U kunt daarvoor contact opnemen met Vincent Veeger via 0610040597
of via mail naar jeugdzeilen@kwvlangweer.nl