Foto 2
Foto 2

Kort verslag van de ALV van het Watersportverbond .

Maandag de 27e mei was weer de bekende voorjaarsvergadering van het KNWV .
Ik kan dit keer kort zijn , de structuur die Jan Spijkerman vorige keer al hoorde , werd verder uitgewerkt .
Er komen 4 ( vier ) platforms ( motorboot , zeilen , kano en boardsports ) en een 6-tal districten , en het zal U niet verbazen dat wij onder district Noord vallen . Linking Pin met het bestuur is Jan Stelwagen , secretaris bestuur KNWV , en dus tevens onze liaison met het bestuur .
Dit was eigenlijk het voornaamste .

Pijnlijk voor mij/ons is het volgende . De familie Mulder heeft wel een overlijdensbericht van Reinard aan het KNWV gestuurd , maar dat is niet door het KNWV opgepakt . Hij is in de vergadering dus in het geheel niet herdacht .
Achteraf vind ik dat ik dat had moeten checken , maar dat heb ik niet gedaan , ik heb Reinard niet (meer ) als KNWV-er mee gemaakt , terwijl hij in zijn actieve leven veel voor het Verbond heeft gedaan .
Ik heb meteen dinsdag Gonneke gebeld , en met haar afgesproken dat zij een volledige lijst zal maken met al Reinards werkzaamheden voor het Verbond . Dat zullen we na bespreking , en met een foto , en met een telefoontje , naar het Verbond sturen .

Nu werd alleen een belangrijke kano-mijnheer herdacht , met foto , en daar was zijn familie ( en de Kano-ers ) erg blij mee ,

hartelijke groet , Michiel Alma
vz. KNWV