Slider

Jeugdzeillessen voor kinderen vanaf 8 jaar

Vanaf Dinsdag 10 April start de inschrijven voor onze Jeugdzeilcursus

Op maandag 14 mei gaan we weer beginnen met onze jeugdzeillessen in de Optimist en Splash.
De andere lesavonden zijn 28 mei; 4-, 11-, 18-, 25 juni; 2-, 9 juli. Reservedatum: 16 juli.
De lessen beginnen om 18 uur. Rond 20:30 uur gaan de cursisten weer op huis aan. Vaart uw kind in een eigen Optimist of Splash dan kost de cursus € 50,–. Inclusief de huur van een Optimist of Splash is de cursusprijs € 65,–.

Onze instructeurs kunnen aan maximaal 18 deelnemers lesgeven in de Optimist en maximaal aan 6 in de Splash.
De cursisten in de Optimist zijn minimaal 8 jaar en hoeven geen zeilervaring te hebben. Om in de Splash te varen is het noodzakelijk dat zij minimaal 45 kilo wegen en beschikken over minimaal het CWO – jeugdzeildiploma 2. De maximale leeftijd om in de Splash te varen is 15 jaar.

De vereniging beschikt over een beperkt aantal Optimisten (9) en heeft zelf 2 Splashes. We vragen u daarom om zo mogelijk zelf een geschikte Optimist of Splash voor uw kind te regelen.

Graag zien we de kinderen vanaf ongeveer 17:45 uur al bij de ‘Optimistenloods’ bij het meer op ons haventerrein, zodat ze voor aanvang van de les hun boot zeilklaar kunnen maken.

Dit jaar zijn de instructeurs: Carin Rouwé, Ulrike Boertjens, Jesler Detmar, Tinco Detmar, Hylke Engelsma, Frank Jan de Graaf, en Vincent Veeger. Zowel de instructeurs als de KWVL zijn CWO erkend.

Heeft u nog vragen dan horen we deze graag. U kunt daarvoor contact opnemen met Vincent Veeger via 0610 040 597 of via mail naar jeugdzeilen@kwvlangweer.nl.