Foto 2
Foto 2

Woensdag 18 maart start de inschrijving van de jeugdzeilcursus bij KWVLangweer.

We verheugen ons er ontzettend op om maandag 11 mei weer te beginnen met de lessen.
De andere lesavonden zijn 18 mei, 1, 8, 15, 22, 29 juni en 6 juli. We beginnen om 18 uur met de lessen. Rond 20:30 uur gaan de cursisten weer op huis aan. De cursus kost € 50,– en inclusief de huur van de Optimist of Splash is deze € 65,–.

Onze instructeurs kunnen aan maximaal 18 deelnemers les geven in de Optimist en maximaal 6 in de Splash.
De cursisten in de Optimist zijn minimaal 8 jaar en hoeven geen zeilervaring te hebben. Om in de Splash te varen is het noodzakelijk dat zij minimaal 45 kilo wegen en beschikken over minimaal het CWO – jeugdzeildiploma 2. De maximale leeftijd om in de Splash te varen is 15 jaar.

De vereniging beschikt over een beperkt aantal Optimisten (9), De Splashes van de vereniging zijn inmiddels vergeven. U zult zelf voor een Splash moeten zorgdragen.

We vragen daarom om zo mogelijk zelf een geschikte Optimist of Splash voor uw kind te regelen.

Graag zien we de kinderen vanaf ongeveer 17:45 uur al bij de ‘Optimistenloods’ bij het meer op ons haventerrein, zodat ze voor aanvang van de les hun boot zeilklaar kunnen maken.

Ook dit jaar zijn de instructeurs: Carin Rouwé, Tinco Detmar, Hylke Engelsma, Frank Jan de Graaf, en Vincent Veeger. Zowel de instructeurs als de KWVL zijn CWO erkend.

U kunt inschrijven via onze website: www.kwvlangweer.nl. Onder het tabje “JEUGDZEILEN” vindt u het inschrijfformulier.

Heeft u nog vragen dan horen we deze graag.
U kunt daarvoor contact opnemen met Vincent Veeger via 0610 040 597 of jeugdzeilen@kwvlangweer.nl.