logo-vlag-horizontaal
 

 
 
 
 
hoofdfoto-website

Jeugdzeillessen gaan weer van start

 

Vanaf dinsdag 11 april start de inschrijven voor onze Jeugdzeilcursus. Op maandag 8 mei gaan we weer beginnen met onze jeugdzeillessen in de Optimist. De andere lesavonden zijn 15/22 mei, 5/12/19/26 juni en 3 juli. De reservedatum wordt in overleg vastgesteld (uiterlijk op 10 juli).


De lessen beginnen om 18 uur. Rond 20:30 uur gaan de cursisten weer op huis aan. Inclusief de huur van een Optimist is de cursusprijs € 75,--. Er wordt uitsluitend lesgegeven in de Optimisten van de vereniging. We hebben daarvoor sinds dit jaar 18 polyethyleen Optimisten beschikbaar. 18 cursisten is dan ook het maximum aantal deelnemers waaraan we kunnen lesgeven.


De cursisten zijn minimaal 8 jaar oud en hoeven geen zeilervaring te hebben. De kinderen krijgen lessen die leiden tot het bijbehorend CWO diploma 1, 2, of 3 jeugdzeilen. Worden nog niet alle daarbij behorende vaardigheden beheerst dan behalen zij een CWO Vorderingenstaat. We verwelkomen de kinderen vanaf 17:45 uur voor de ‘Optimistenloods’ bij het meer op ons haventerrein. Zij kunnen dan zelf voor aanvang van de les hun Optimist zeilklaar maken.


Dit jaar zijn de instructeurs: Carin Rouwé, Frank Jan de Graaf, Doeke Bosma, Rimmer Bles en Vincent Veeger. Zowel de instructeurs als KWV Langweer zijn CWO erkend. U kunt uw kind vanaf 11 april inschrijven via onze website: www.kwvlangweer.nl. Onder het tabje “JEUGDZEILEN” vindt u onderaan het inschrijfformulier. Let op: De inschrijving is pas compleet als u ter bevestiging meteen na inschrijving een bevestigingsmail heeft ontvangen.


Heeft u nog vragen dan horen we deze graag. U kunt daarvoor contact opnemen met Vincent
Veeger via 06 10 040 597 of via mail naar neliezdguej.[antispam].@kwvlangweer.nl.

Klik hier voor het inschrijfformulier

 
jeugdzeilen 2