logo-vlag-horizontaal
 

 
 
 
 
hoofdfoto-website

Jeugdzeillessen voor kinderen vanaf 8 jaar 2022

Geplaatst op 29-03-2022  -  Categorie: 2022

Op maandag 9 mei zijn we weer begonnen met onze jeugdzeillessen in de Optimist. De andere lesavonden zijn 16, 23 en 30 mei. 13, 20 en 27 juni. 4 juli en de reservedatum wordt in overleg vastgesteld (uiterlijk op 11 juli). De lessen beginnen om 18 uur. Rond 20:30 uur gaan de cursisten weer op huis aan.

2022-jeugdzeilenJeugdzeillessen voor kinderen vanaf 8 jaar. Inclusief de huur van een Optimist is de cursusprijs € 65,–. Vaart uw kind in een eigen Optimist dan kost de cursus € 50,–. Onze instructeurs kunnen aan maximaal 18 deelnemers lesgeven in de Optimist. De cursisten zijn minimaal 8 jaar en hoeven geen zeilervaring te hebben.  De kinderen krijgen lessen die leiden tot het bijbehorend CWO diploma 1, 2, of 3.

Worden nog niet alle daarbij behorende vaardigheden beheerst dan behalen zij een CWO Vorderingenstaat. Bij aanvang van de cursus wordt het bijbehorende cursusboekje jeugdzeilen 1, 2 of 3, als dit nog niet eerder is ontvangen, uitgereikt.

De vereniging beschikt inmiddels over 14 Optimisten. Er zijn ook enkele plaatsen beschikbaar voor varen in een eigen Optimist. De Optimist dient compleet te zijn uitgerust, dus met goed drijfvermogen, hangbanden en een verlengstok.

Graag zien we de kinderen vanaf ongeveer 17:45 uur al bij de ‘Optimistenloods’ bij het meer op ons haventerrein, zodat zij zelf voor aanvang van de les hun Optimist zeilklaar kunnen maken.

Dit jaar zijn de instructeurs: Carin Rouwé, Frank Jan de Graaf, Doeke Bosma, Rimmer Bles en Vincent Veeger. Zowel de instructeurs als de KWVLangweer zijn CWO erkend.

U kunt 11 april inschrijven via onze website: www.kwvlangweer.nl. Onder het tabje “JEUGDZEILEN” vindt u onderaan het inschrijfformulier.  De inschrijving is compleet als u een mail daarover ontvangen heeft.

Heeft u nog vragen dan horen we deze graag.

U kunt daarvoor contact opnemen met Vincent Veeger via 0610 040 597 of via mail naar neliezdguej.[antispam].@kwvlangweer.nl.